• slider
  • home_slider2
  • home_slider3
  • home_slider2

NAČRTOVANO LEGLO


Načrtujemo leglo pozimi 2018/2019.

Če ste zainterestirani za mladička, nam pošljite email s kratko predstavitvijo na tea.pavisic@gmail.com ali tanja.pavisic@gmail.com.

Enormous Ocean Breeze - "Riva"

Karakterno je prijazna in živahna psička, vedno pripravljena na igro. Obožuje igračke, ki imajo vrvice ali podobne "priveske". Zelo rada ima tudi borbo za igračo. Je prava mojstrica iskanja skritih priboljškov in praznenja konga. Vedno je na preži, je prava čuvajka - kot je za pasmo značilno, in nič ne uide njenemu pogledu - tudi na sprehodih zelo rada opreza za vevericami. Zelo ji prija bližina družinskih članov, zato se zvečer zelo rada "carta". Je vedno lačna, zelo požrešna psička, ki bi za nagrado naredila vse. Obožuje sneg in vodo (tudi plavanje) in dolge sprehode, sploh v pasji družbi. Do drugih psov je prijazna, željna igre in misli, da je vsak kuža super družba. Riva ima opravljenih mnogo zdravstvenih testov, večina od njih ni niti obvezna. Vsi rezultati testov so odlični. Na razstavah dosega lepe uspehe. Več informacij o testih in razstavah najdete spodaj.

STARŠA: Enormous Brilliant Vegas × Steinroller Odd-Leif
POLEŽENA: 13.8.2016
ŠTEVILKA RODOVNIKA: PKR II-126625, SLRHw 000350
PLEČNA VIŠINA IN TEŽA: 63 cm; 32 kg
DM TEST: N/N
LOKUSI: D/D, E/e
PREGLED OČI: Prosta vseh dednih očesnih bolezni
PREGLED SRCA: Prosta vseh dednih srčnih bolezni
PREGLED ŠČITNICE: Brez posebnosti (2018)
OCENA KOLKOV: HD A/A, brez znakov displazije
IZPITI/ŠOLANJE: MŠ, PMP, B-BH, ZTP (SLO)
RAZSTAVNI USPEHI:
Slovenska razstavna prvakinja CH.SLO., Hrvaška razstavna prvakinja CH.I.HR., Avstrijska mladinska prvakinja ÖST.J.CH, Slovenska mladinska prvakinja SLO.J.CH, Mladinska prvakinja Hrvaške v lepoti CH.M.HR, Klubska mladinska prvakinja '17 + JBOB, Alpenjugendsiegerin '17, Zagreb Winner '17, Junior Turopolje Winner '17, Najlepši mladič na specialni razstavi za hovawarte; 6x BOB; 3x BOS; 13x CAC; 4x CACIB; 5xRCACIB; 9x PRM; 8x JBOB; 2x Best puppy
VZREJNI PREGLED: Opravljen 17.3.2018 pri B. Razpotnik, M. Zidar in A. Černe.

GALERIJA

Copyrights © Psarna ex Horto Albo. Vse pravice pridržane.