• slider
    Hovawart psarna
    ex Horto Albo
    Želimo vam prijeten ogled strani
  • home_slider2
  • home_slider3
  • home_slider2

MI O NAS - NAŠA ZGODBA


Jeseni leta 2005 smo se odločili, da se naši družini pridruži nov član, in sicer mladiček pasme hovawart. Danes si življenja brez naših hovawartov ne predstavljamo.

Smo štiričlanska družina, ki si je svoj raj na zemlji ustvarila v manjši vasici z imenom Potočna vas, na obrobju Novega mesta, prestolnice Dolenjske. Okoli hiše imamo velik vrt s travnikom in sadovnjakom, nekaj deset metrov od hiše, pa teče potok Bezgavec. Torej pravi raj za ljudi in živali.

Jeseni leta 2005 smo se odločili, da kupimo psa pasme hovawart. Zbrali smo veliko podatkov o pasmi, tudi na srečanje kluba v Domžalah smo se odpravili, da si jih ogledamo, spoznamo njihov karakter in vidimo vse tri barvne različice. Pogovarjali smo se s slovenskimi vzreditelji in lastniki hovijev, da bi izvedeli čim več koristnih nasvetov in informacij.

Preberite več

.

Vas zanima kaj več

O PASMI HOVAWART?


Pogosto zastavljena vprašanja se najpogosteje nanašajo na dlako in nego le te, na značaj hovawartov, na odnos hovawartov do drugih psov ali otrok, na njihovo zdravje, na primerne aktivnosti... Več o pasmi si lahko preberete TUKAJ

.

Življenje naših hovi punc

SKOZI OBJEKTIV


Ker fotografije včasih povedo več kot besede, vas vabimo k ogledu izbranih galerij. Še več fotografij si lahko pogledate v zavihku galerija.

Copyrights © Psarna ex Horto Albo. Vse pravice pridržane.